Makershuis - Theater Ins Blau

THEATERS! in Leiden 2022-2023

Zelf dansen, zingen, toneelspelen of optreden in Theater Ins Blau

Bij Theater Ins Blau kun je dansles en toneelles volgen in een van onze studio’s.


Hou je van dansen? Probeer eens Flamenco bij Flamenco Leiden (flamencoleiden.wordpress.com) of Miki Vos (mikivos.com) of Salsa bij Güiramigos Dance Company (www.guiramigos.com)

Ben je tussen 4 en 18 jaar dan kun je toneel- en musicallessen volgen. Zie ook jtsleiden.nl.


Wil je ook les geven in onze studio’s of optreden met je eigen groep in onze theaterzaal? Neem dan contact op met Mirjam Hensgens via mirjam@theaterinsblau.nl.

Het Makershuis van Theater Ins Blau

Een avontuur voor makers en publiek Theater Ins Blau is voor jou als bezoeker de plek waar je de podiumkunst in alle vormen en stadia van dichtbij kunt ervaren. Theater Ins Blau geeft makers de ruimte en de tijd om zich te ontwikkelen en projecten te realiseren.

Wil je nieuwe makers of theatervoorstellingen zien en meemaken, Kom dan naar een van de try-outs of ga op blind date in de Blue Monday serie.


TRY-OUT | Theater Ins Blau

Bezoek de allereerste voorstelling van een nieuwe productie De TRY-OUT is een spannend moment voor de makers.

Zij spelen voor het eerst de voorstelling met publiek.

Theater Ins Blau heeft regelmatig try-outs in haar programmering.

Kaarten voor try-outs zijn los te koop voor € 17,00 per voorstelling.


Blue Monday Serie | Theater Ins Blau Ga op blind date!

Hou jij ervan om nieuwe dingen te ontdekken in het theater? Dan zijn onze Blue Monday avonden echt wat voor jou. Acht keer per jaar krijg je in Theater Ins Blau de kans, om voorstellingen van makers te zien die nog niet eerder in Leiden hebben gespeeld. We verklappen pas twee maanden van te voren welke voorstelling je gaat zien. Een blind date met theater dus, als je nu je kaarten koopt.

Koop alle 8 BlueMondays in de voorverkoop en krijg flinke korting. Je weet nog niet welke 8 voorstellingen je zult zien. Het Passepartout kost € 120,00. Kaarten voor de voorstellingen zijn ook los te koop voor € 17,00 per voorstelling.